Ankara ATO Congresium’da gerçekleştirilen İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayına katılan CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, kurultay sonrası yaptığı konuşmasında iktidar vurgusu yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Ankara ATO Congresium’da gerçekleştirilen İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı sonrasında yaptığı açıklamada, kurultayın partinin iktidara yürüyüşündeki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdiğini vurguladı.

Köybaşı, açıklamasında şunları ifade etti: "Bir neferi, emekçisi, evladı olmaktan şeref duyduğumuz baba ocağımızda, İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı ile iktidara yürüyoruz! Kurtuluşun ve kuruluşun partisi, umudun ve geleceğin güvencesi Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye'nin birinci partisi olmaya devam ediyor. Bu kurultayda, partimizin geleceğini inşa eden tüzük değişikliklerine komisyon üyesi olarak katkıda bulunmak büyük bir onurdu. İkinci Yüzyıl Değişim Tüzüğü'nün örgütümüze ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Erden Köybaşı, Cumhuriyet Halk Partisi’nin halkın umudu ve geleceğin güvencesi olduğunu belirterek, Türkiye’nin birinci partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi, iktidara yürüyüşünü büyük bir kararlılıkla sürdürdüğünü sözlerine ekledi. İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı’nın, partisinin geleceğini şekillendiren tarihi bir adım olduğunu belirten Başkan Köybaşı; “Kadınların, gençlerin ve tüm örgütlerin daha fazla söz sahibi olduğu bu yeni tüzükle partimiz, Türkiye’nin her köşesinde daha güçlü bir şekilde var olacaktır" şeklinde konuştu.

"İKTİDAR YOLUNDA İLK SEÇİMDE BAŞARILI OLACAĞIZ"
Köybaşı, Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni tüzüğünün, CHP’nin iktidara yürüyüşünde büyük bir dönüm noktası olduğunu vurgulayarak, "Örgütlerimizin katılımıyla, hep birlikte daha demokratik bir Türkiye inşa edeceğiz. Gelecek seçimlerde iktidar olmak için attığımız bu güçlü adımla, Türkiye’nin refahı ve demokrasinin güvencesi olacağız" diye ekledi.

CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, kurultayın ardından yaptığı açıklamada, partinin kararlılıkla yoluna devam edeceğini belirterek, Cumhuriyet Halk Partisi’nin, milletin umudu olmaya devam edeceğini söyledi. CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı; Türkiye'nin birinci partisi olarak, her zorluğu aşarak ülkeyi daha aydınlık yarınlara taşıyacaklarını söyleyerek açıklamalarını sonlandırdı.

 

HABER: BUSE ASLAN