CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, genç yaşta hayatını kaybeden Ferdi Zeyrek’in kabrini ziyaret etti, mücadele mirasına sahip çıkma sözü verdi. “Cumhuriyet sevdasıyla dolu yaşamı, hepimize ilham olmaya devam edecek” diyen Köybaşı, birlik ve kararlılık mesajı verdi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, genç yaşta hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Manisa’ya giden Başkan Köybaşı, Zeyrek’in kabri başında dualar ederek, duygu dolu anlar yaşadı.
Ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan Köybaşı, “Manisa’daydık. Ferdi Zeyrek Başkanımızın ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerimizi ilettik; acılarını yürekten paylaştık. Sessizliğin en derin olduğu yerde, kabri başında dualarımızla hatırasına içten bir selam verdik” dedi.
Zeyrek’in yalnızca Manisa için değil, Türkiye genelinde gençler için umut olduğunu belirten CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, “Ferdi Başkan, gençliğin umudu, halkın sesi ve Cumhuriyet değerlerinin yılmaz savunucusuydu. Daha yolun başındayken büyük bir mücadeleye imza attı. Onun inancı, kararlılığı ve Cumhuriyet sevdası, ortak mücadelemizde yaşamaya devam edecek” ifadelerini kullandı.
Ferdi Zeyrek’in vefatının büyük bir sorumluluk da getirdiğine dikkat çeken Başkan Köybaşı, “Ferdi Başkan artık bir isimden öte, bir ruhtur. Yerelden başlayan halkçı, şeffaf ve adil yönetim anlayışının simgesi olmuştur. Bizler onun bıraktığı yerden aynı inançla devam edeceğiz. Hatırasına sahip çıkmak, onun ilkelerini yaşatmak boynumuzun borcudur” dedi.
Açıklamasını duygusal sözlerle tamamlayan CHP İl Başkanı Erden Köybaşı, “Ferdi Zeyrek Başkanımızı erken kaybetmenin hüznünü yaşıyoruz. Ancak onun idealleri ve Cumhuriyet’e olan bağlılığı, bize yol göstermeye devam edecek. Birlikte yürüttüğümüz mücadele, onun adını her zaman yaşatacaktır” şeklinde konuştu.
HABER: HABER MERKEZİ
Yorum yapın