CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Ayvalık’ta açılan Kent Lokantası Öğrenci Mutfağı’nın açılışına katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Ayvalık Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Kent Lokantası Öğrenci Mutfağı"nın açılışına katıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ve partililerle birlikte, ortaöğretim öğrencilerine sembolik ücretle öğlen yemeği sunan bu halkçı projenin ilk gününde öğrencilerle buluştular.

Açılışta konuşan Erden Köybaşı, CHP’li belediyelerin sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilediğini belirterek, "Merkezi yönetimin yapamadığını, Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimiz yapıyor. Geleceğimiz olan gençlerimize sahip çıkıyor, ailelerine destek oluyoruz. Ayvalık Belediyesi, Başkan Mesut Ergin liderliğinde yine halkın yanında olduğunu kanıtladı" dedi.

"Afiyet Olsun Çocuklar"

Öğrencilerin sağlıklı ve uygun fiyatlı yemek imkânına kavuşmasıyla aile bütçelerine de katkı sağlanacağını vurgulayan Köybaşı, "Bu proje, sadece bir lokanta değil, aynı zamanda dayanışmanın ve geleceğe yatırımın bir sembolüdür. Tebrikler Ayvalık Belediyesi, tebrikler Mesut Ergin. Afiyet olsun çocuklar" ifadelerini kullandı.

CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Ayvalık Belediyesi’nin gençlere ve ailelerine destek olan bu örnek projeyi hayata geçirdiği için tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.

HABER: HABER MERKEZİ