1. Haberler
  2. Politika
  3. AK PARTİ BANDIRMA İLÇE BAŞKANI MEHMET DOĞAN İDDİALARA YANIT VERDİ

AK PARTİ BANDIRMA İLÇE BAŞKANI MEHMET DOĞAN İDDİALARA YANIT VERDİ

Ak Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan İyi Parti Milletvekili Turhan Çömez’in sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamalarına cevap verdi.

featured
0
Paylaş

Doğan; Partimizin üye kayıt sistemine incelediğimizde İkbal teyzemizin Turhan Çömez’in Ak Parti Milletvekili olduğu dönemde 30 Ağustos 2003 tarihinde partimize üye olduğu görülmektedir. O günden bugüne partimize elden ya da e-Devlet üzerinden herhangi bir istifa dilekçesi, talebi olmamıştır. Ayrıca çeşitli zamanlarda İlçe Kadın Kolları Delegesi ve Sandık Yönetim Kurulu Başkanlığı gibi görevlerde bulunmuştur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” dedi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!