Ramazan ayında ilçe ziyaretlerini sürdüren Ak Parti İl Teşkilatı, son olarak Karesi ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Gerçekleştirilen ziyaretlerde Karesililer, Ak Parti’ye büyük ilgi gösterdi.

AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı, Ramazan ziyaretleri çerçevesinde Karesi İlçesi’nde esnaf ve

Daimi Pazar yeri ziyaretinde bulundu. AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran iftar programında

da 28. Dönem AK Parti Balıkesir Milletvekili Aday adayları ile bir araya geldi. Yapılan ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla buluşan Ak Parti teşkilatlarına halk büyük ilgi gösterdi.

Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran’ın önderliğinde gerçekleştirilen etkinliklere Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yasin Sağay, Karesi Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlu, Ak Parti Balıkesir İl Yürütme Kurulu ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetimleri, İlçe Teşkilatı Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik kolları, AK Parti 28. Dönem Milletvekili aday adayları katıldı.

 

Ramazan ayı ziyaret programını Karesi ilçesi Köprübaşı’ndan başlayarak Karesi Daimi Halk Pazarıyla gerçekleştiren AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, akşam iftarında da 28. Dönem AK Parti Balıkesir Aday adayları ile bir araya geldi.

 

EKREM BAŞARAN: “BİZ MİLLETİMİZLE GÜÇLÜYÜZ, BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

 

Köprübaşı Mehmet Ağa Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından, esnafları ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Teşkilat mensupları ve milletvekili aday adayları ile birlikte Karesi Daimi Halk Pazarında esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, Ramazan-ı Şeriflerini tebrik etti. AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, esnaftan ve vatandaştan büyük bir destek gördüklerini belirterek, “Milletimizin AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımıza olan teveccühünü görünce mutlu olduk. Gösterilen ilgi ve destek gerçekten bizim için çok önemli. Milletimizin sıcak ve samimi yaklaşımı, destek veren konuşmaları 14 Mayıs’ta Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin belirleyicisi niteliğindeydi. Karesi’li tüm esnaf ve vatandaşlarımıza ilgilerinden, gösterdikleri samimiyetten dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz milletimizle güçlüyüz. İnşallah 14 Mayıs’ta kazanan Cumhurbaşkanımız olacak, AK Parti ve Cumhur İttifakı olacak. Buradan hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Merkezi