Balıkesir Kasaplar Mahallesi Muhtar Adayı Cansu Gökaslan seçim çalışmalarına devam ediyor. 1995 yılında Balıkesir’in Yeşilyurt köyünde doğan genç muhtar adayı değişimleri genç beyinlerle başaracağını vurguluyor.

 

31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Balıkesir Kasaplar Mahallesi Muhtar Adayı  Cansu   Gökaslan  muhtarlık adaylığını açıkladı. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Balıkesir’de tamamlayan Gökaslan  kendisini, “Ben Cansu Gökaslan, Balıkesir’in Yeşilyurt köyünde 1995 yılında doğdum. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimimi Balıkesir’de tamamladım. Gümüşhane Üniversitesi’nde maliye bölümünden mezun oldum. Evli ve iki çocuk annesiyim” diye tanıttı.

Konuşmasının devamında “Son 12 yıldır Kasaplar Mahallesinde ikamet etmekteyim. Bu süre zarfında mahallemizin birçok sorununa yakından şahit oldum. İnsanlarla bir arada bulunmaktan ve sorunlara çözüm üretmekten mutluluk duyduğum için, Kasaplar Mahallesinin gelişmesi için değişimin şart olduğuna inanarak, mahallemden aldığım destekle muhtar olmaya adayım” dedi.

 

GENÇ BEYİNLERLE DEĞİŞİM GELECEK

Muhtar adayı Cansu Gökaslan Kasaplar Mahallesine elinden gelen en iyi desteği vereceğini açıkladı. Yaptığı açıklamada hayata geçireceği projelerini de paylaşan Gökaslan, “İlk olarak, mahallemizi temsil edecek bir mahalle takımı oluşturmak istiyorum. Mahallemiz için bir web sayfası oluşturarak, şikayet, istek ve temennilerin bu platform üzerinden kolaylıkla iletilmesini sağlayacak çalışmalar yapacağım. Mahallemizde sokak hayvanları için beslenme ve barınma yerleri oluşturarak, bu konudaki sorumluluğumuzu yerine getireceğim” dedi.

Konuşmasının devamında ise, “Mahalle sakinleri ile daha yakın ilişkiler kurabilmek için piknik etkinlikleri düzenleyerek keyifli buluşmalara ev sahipliği yapacağım.  Mahallemizde kültürel ve sanatsal etkinliklerin düzenlenmesini destekleyerek, sosyal yaşantımızı zenginleştireceğim. Mahalle esnaflarına ayda bir sıcak çorba ikramında bulunarak, dayanışmayı arttırmayı hedefleyeceğim ve mahallemizdeki yol, kaldırım, çeşme gibi altyapı problemleri için ilgili birimlerle iletişime geçerek çözüm yolları bulacak, mahallemizin yaşam kalitesini arttırmaya çalışacağım” dedi.

 

Gökaslan son olarak sözlerini, “Gelişim için değişim şarttır ve bu değişimi genç beyinlerle birlikte gerçekleştireceğimize inanıyorum” diyerek noktaladı.

HABER: BUSE ASLAN