DEVA Partisi Balıkesir Kadın Çalışmaları Başkanı Ceylin Akbaştan Kılınç ve ekibi yaklaşan 2023 seçimleri öncesi çalışma temposunu arttırdı.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Balıkesir Kadın Çalışmaları Başkanı Ceylin Akbaştan Kılınç ve beraberindeki partililer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü nedeniyle bir basın açıklaması yapan Kılınç ve DEVA’lı kadınlar daha sonra Sil Baştan Derneği’ne ile ortaklaşa bir etkinlik gerçekleştirdi. Kadına yönelik şiddetin karşısında olduklarını ifade eden Kılınç, DEVA Partisi olarak şiddetin her türlüsünü reddettiklerini ve bu uğurda en ön saflarda mücadele ettiklerini belirtti.

DEVA’LI KANDILAR TOYGAR’DA

DEVA Balıkesir Kadın Çalışmaları Başkanı Ceylin Akbaştan Kılınç, daha sonra beraberinde Karesi İlçe Başkanı Hilal Demirozer Yarbaoğlu ve teşkilat üyeleri ile birlikte Balıkesir Karesi Toygar mahallesi muhtarı Osman KÖSE’yi de ziyaret etti.

Ziyaret sonrası konuşan Kılınç; “Bizim için oldukça yoğun ve verimli bir haftayı geride bıraktık. Önce 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü Kapsamında çeşitli etkinliklere imza attık, hemen akabinde kilometrelerce yol kat ederek Tekirdağ Çorlu’da çok kıymetli DEVA Teşkilat mensubu arkadaşlarımızla bir araya gelerek çeşitli toplantılara katıldık. En nihayetinde saha ve muhtar ziyaretlerimize de DEVAm ediyoruz. Bugün burada kıymetli muhtarımızı ziyaret ederek mahalledeki vatandaşlarımızın dertlerini, sıkıntılarını bir kere de muhtarımızın ağzından dinleme fırsatını yakalamış bulunuyoruz. İnanın dertler o kadar benzer ki. Türkiye’nin dört bir yanından yükselen değişim çığlığına kayıtsız kalmak mümkün değil. DEVA Partisi Kadın Çalışmaları Başkanlığı olarak hane halkına çok önem veriyoruz. Kadınlarımızın geri planda kalmasını kesinlikle reddediyoruz. Kadın demek anne demek, kadın demek eş demek, kadın demek şefkat demek, tertip, düzen, özveri demek. Kadınlarımızı yönetimde söz sahibi yapacak politikaları ile DEVA Partimizin eylem planlarını vatandaşlarımıza aktarıyor ve çok güzel geri dönüşler alıyoruz.

 

İnşallah 2023 yılı Türkiye için yeniden bir dönüşüm ve bembeyaz bir sayfanın ilk mısraları olacak. Türkiye’yi yüzünü Avrupa’ya dönen müreffeh, ilkeli ve mutlu insanların ülkesi yapmaya kararlıyız. Her şeyde olduğu gibi kadınlarımızın geleceğinin de teminatı DEVA Partisidir” dedi.




KAYNAK: İHA