Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde yeni yönetimin yapılanması devam ediyor. Bu kapsamda atanan 6 yeni Daire Başkanı, Temmuz ayı meclis toplantısında meclis üyelerine tanıtıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı ilk toplantısı Meclis Başkan Vekili Dursun Mirza, başkanlığında bugün yapıldı. Toplantıda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın ‘A Takımı’nda yer alan ve ataması resmiyet kazanan 6 yeni daire başkanı meclis üyelerine tanıtıldı.

Bu kapsamda Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığına atanan Bülent Ergün, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığına atanan Erhan Ünal, Bilgi İşlem Daire Başkanlığına atanan Ender Ünal, Zabıta Daire Başkanlığına atanan Bülent Mavuk, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığına atanan Aytekin Durmaz ve Kadın ve Aile Hizmetler Daire Başkanı Hülya Cebeci, Balıkesir Büyükşehir Meclisine tanıtıldı.

Ayrıca Hukuk Müşavirliği kadrosuna Av. Deniz Deniz ile Genel Sekreter Yardımcılığı kadrosuna Aslı Aynaoğlu’nun atandığı duyuruldu.

Yapılan atamalarla ilgili konuşan meclis başkanı ve aynı zamanda Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza; “Yeni atanan arkadaşlarımıza hayırlı osun. Onlardan güzel hizmetler bekliyoruz, uyum içinde kentimizi, Balıkesir’imizi hep birlikte geleceğe taşıyacağız” dedi.

 

HABER: İLKAN TOPRAK