Balıkesir Ticaret Borsası'nın geleneksel iftar programı yoğun bir katılım ile yapıldı. İftar programı iş ve siyaset dünyası yanı sıra Üniversitedeki akademisyenlerde katıldı.

Balıkesir Ticaret Borsası tarafından düzenlenen geleneksel iftar programı önceki gün Öğretmenevinde gerçekleştirildi.

Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Çetin ve yönetiminin misafirlerini kapıda karşıladığı iftar programına CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, DP Milletvekili Haydar Altıntaş, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, İl Jandarma Komutanı Tümg. Nurettin Alkan, Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, BESOB Başkanı Fehmi Erdem, Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Sanayi Odası Başkanı Nazmi Yarış, MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, oda üyeleri yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

İftar yemeği sonrası kısa bir konuşma yapan Borsa Başkanı Çetin, katılımcılara teşekkür etti. Çetin; “İftar programız şehrimizin çeşitliliği ve bir araya gelme gücünü simgeliyor. Her birimiz şehrimizin gelişimine katkı sağlamak için çalışıyoruz. Bu birliktelikle geleceğe imza atmış oluyoruz. Yaklaşan Ramazan Bayramınızı da şimdiden kutlayarak bayramın sizlere bolluk ve bereket getirmesini diliyorum” dedi.

 

 

HABER: İLKAN TOPRAK