7’den 70’ herkese; dünya kahvelerini ve lezzetli ürünleri yüzde 50 daha ucuz fiyat politikası ile sunan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BALBUCKS’ın ünü şu günlerde Dünyayı aşarak uzaya ulaştı.

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın, Uluslararası Uzay İstasyonu'na doğru yolculuğu başladı. Florida'dan başarıyla gerçekleştirilen fırlatma işlemini ardından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla astronot Gezeravcı'nın uzaydaki ilk gününe Balıkesir’in ünlü kahvesi BALBUCKS ile başladığını esprili bir görsel ile duyurdu.

Yapılan paylaşımda “BalBucks bir dünya markasıydı, şimdi de uzay! İlk olmayı seviyoruz.” ve “Alper Gezeravcı uzaydaki ilk gününe Balıkesir BalBucks kahvesi ile başladı” notu yer aldı.

Öte yandan kısa sürede sosyal medyada trend topik olan ve binlerce beğeni alan paylaşımdaki astronot ayda sandalyede otururken elinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin logosunun yer aldığı BalBucks kahvesi ile görülmekte.

Paylaşımdaki dikkat çeken bir diğer detayda arkada yer alan ‘Balıkesir’, ‘Çamlık’, ‘Avlu’ ve ‘BalBucks’ yazan tabelalar oldu.

 

HABER: İLKAN TOPRAK