1. Haberler
  2. Kültür Sanat
  3. MİNİK KALPLERDEN ANLAMLI ETKİNLİK

MİNİK KALPLERDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Balıkesir Susurluk’ta yer alan Şeker İlkokulu öğrencileri, Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında program hazırladı.

featured

Susurluk Şeker İlkokulu öğrencileri, Kütüphaneler Haftası dolayısıyla program düzenlendi. Düzenlenen etkinlik, ilçe programı, ilçe protokolü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Sami Akoğlan, okul müdürleri, veliler, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. Günün anlam ve önemini belirten konuşma sınıf öğretmeni Ali Güdüllü tarafından yapıldı. Program kapsamında şiirler, ront, skeç, koro ve ana sınıfı gösterileri sunuldu. Ayrıca, “Şeker İlkokulu Okuyor” adlı slayt gösterisi büyük beğeni topladı. En çok kitap okuyan öğrencilere, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çatak tarafından belgeleri verildi. Programın sonunda, hatıra fotoğrafı çektirildi. Şeker İlkokulunun ev sahipliğinde gerçekleşen bu etkinlik, kütüphanelerin önemini vurgulamanın yanı sıra, öğrencilere okuma alışkanlığının kazandırılması ve kültürel etkinliklere katılımın teşvik edilmesi açısından önemli bir adım oldu.

 

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.