Burhaniye Vergi Dairesi Müdürlüğü'nden arsa satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı "ilan.gov.tr" internet sitesinde yer alan ilana göre Burhaniye Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından arsa satılacağı duyuruldu. Yayınlanan ilanda Burhaniye Vergi Dairesi Müdürlüğü: "

1-Satışı yapılacak gayrimenkul Balıkesir İli, Burhaniye İlçesi, Dutluca Mah. Hamas Mevkii adresindedir.

2-Gayrimenkul Burhaniye Tapu Müdürlüğünde 213 Ada, 14 Parselde 980,25 m2 yüzölçümlü arsa vasfındadır.

3-Satışa çıkarılan gayrimenkule 1.000.000-TL (birmilyon TL) değer biçilmiştir.

4-Arttırmaya iştirak edeceklerden gayrimenkul değerinin %7,5 nispetinde teminat alınması gerekmektedir.

5-Gayrimenkulün birinci arttırılması 24 Temmuz 2024 tarihinde saat 14:00’de açık arttırma usulüyle Burhaniye Vergi Dairesi Satış Komisyonu Başkanlığında yapılacaktır.

6-İlgilenenler gayrimenkul ile ilgili satış şartnamesini Burhaniye Vergi Dairesinden alabileceklerdir.

7-Gayrimenkul teminat işlemleri satış saatinden önce “satış şartnamesinin 3.maddesinde belirtilen hususlar” dikkate alınarak yapılmalı, makbuz satış komisyonuna ibraz edilmeli.

8-Gayrimenkul malın satışında verilen bedel, gayrimenkule biçilen rayiç değerin %75’i bulmadığı veya artırılan bedel amme alacağının rüçhanı olan alacakların tutarından fazlaya çıkmadığı ve yapılmış veya yapılacak masrafları karşılamadığı taktirde en çok arttıranın taahhüdü baki kalmak şartıyla 26 Ağustos 2024 gün ve saat 14:00 te tekrar 2.defa arttırmaya çıkacaktır.

9-İş bu tapu kaydında adresi bulunmayan ilgililer ile tapu kaydında ad ve adresleri geçip de tebliğ edilmeyen ilgililere tebliğ yerine kaimdir.

Yukarıda yazılı olan hususlar dışında başkaca malumat isteyenler Burhaniye Vergi Dairesi Müdürlüğü İcra Satış Servisine müracaat edebilir" dedi.

İlan hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayın

HABER: HABER MERKEZİ