Gönen Belediyesi, 250 çocuğu ve ailesini, Balıkesir Çocuk Köyü’nde 2 hafta boyunca eğlenceli etkinliklerle buluşturdu.
Gönen Belediyesi, yarıyıl tatilini çocuklar ve aileleri için unutulmaz kılacak bir etkinlik düzenledi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle organize edilen etkinlikte, 2 hafta boyunca her Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü, 5-9 yaş arasındaki 250 çocuk ve ailesi Balıkesir Çocuk Köyü’ne götürüldü.
Modern oyun alanlarında eğlenen çocuklar, aileleriyle birlikte keyifli anlar geçirdi. Etkinliğe katılan aileler, böyle bir organizasyonu düzenlediği için Gönen Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti.
Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızın mutlu olduğu her an bizim için çok kıymetli. Yarıyıl tatilinde onların eğlenmesini, yeni deneyimler kazanmasını istedik. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Akın’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çocuklarımız için çalışmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.
Gönen Belediyesi, ayrıca çocukların kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Ömer Seyfettin Kültür Merkezi’nde animasyon film gösterimleri düzenledi. ‘Luca’ ve ‘Hadi Gidelim’ filmleriyle çocuklar hafta sonunu keyifli bir şekilde geçirdi.
Gönen Belediyesi, çocukların sosyal ve kültürel gelişimine katkı sunmaya devam edeceğini açıkladı.
HABER: HABER MERKEZİ
Yorum yapın