1. Haberler
  2. Gündem
  3. SICAKTAN KAÇAN PİKNİKÇİLER YAĞMURA YAKALANDI

SICAKTAN KAÇAN PİKNİKÇİLER YAĞMURA YAKALANDI

Batman’ın Sason ilçesinde yüksek sıcaklardan kaçarak serinlemek için mesire alanına giden vatandaşlar, aniden bastıran yağmura yakalandı.

featured

Batman’ın Sason ilçesinde yüksek sıcaklardan kaçarak serinlemek için mesire alanına giden vatandaşlar, aniden bastıran yağmura yakalandı.
Bayram tatilinin son gününü aileleriyle piknik yaparak geçirmek için Sason ilçesindeki mesire alanlarına akın eden vatandaşlar, aniden yağan yağmurun azizliğine uğradı. Vatandaşlardan kimisi pikniğini yarıda keserek aracıyla evine dönerken, bazıları da üzerlerine battaniye ve örtü alarak ağaçların altına sığındı.
Bayram tatilini yakınlarının yanında geçirmek için Bursa’dan geldiklerini ve son günü Sason’da bulunan tarihi Sevek mesire alanında geçirmek için ailece geldiklerini belirten Yakub Melik Parlak, yağmurdan dolayı pikniklerini yarıda kesmek zorunda kaldıklarını söyledi. Parlak, ‘Batman çok sıcak, Sason serin olduğu için buraya pikniğe geldik. Geldik ama yağmura yakalandık. Herkes bir yerlere kaçıştı. Biz de burada battaniyelere sığınmaya çalıştık’ dedi.
Safiye Akgül ise, sıcaktan kaçarak mesire alanına geldiklerini dile getirerek, yağmura yakalandıklarını ve döneceklerini kaydetti.
Behçet Aku, piknik yaparken yağmura yakalandıklarını, yemeklerini ve minderlerini yerde bırakarak kaçtıklarını dile getirdi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.