1. Haberler
  2. Gündem
  3. ORDU’DAN 291 KİŞİLİK HAC KAFİLESİ KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI

ORDU’DAN 291 KİŞİLİK HAC KAFİLESİ KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ordu’dan 291 kişilik hac kafilesi, havalimanından dualarla kutsal topraklara uğurlandı.
Ordu-Giresun Havalimanı’nda düzenlenen uğurlama programında Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. İlahilerin okunduğu programda İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek tarafından dua edildi.
Kutsal topraklara uğurlanan hacı adayları, çok heyecanlı ve mutlu olduklarıni söylediler. Hacı adayları, hacca gitmek için yıllarca beklediklerini de dile getirirken, gidemeyen herkese dua ve niyazda bulundu.
Programa, Ordu Valisi Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Gülyalı Kaymakamı Hatice Üstün Adanur, Gülyalı Belediye Başkanı Medet Sipahi ile hacı adayları ve aileleri katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
ORDU’DAN 291 KİŞİLİK HAC KAFİLESİ KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!