Amerika Birleşik Devletleri’ne giriş için büyük bir şans olan Green Card başvuruları, henüz başvuruda bulunmayan adaylar tarafından sorgulanıyor. Green Card başvuruları ne zaman bitecek? İşte detaylar…

Her yıl ABD’ de çalışma ve yaşama hakkı elde etmek için 2024 Green Card başvuruları için başvuru bugün son tarih.

Green Card başvurusu yapmak isteyenler için artık son saatlere girildi. Bu yıl Green Card başvuruları 4 Ekim’ de başladı. Son başvuru ise bugün saat 20.00’ye kadar yapılabilecek.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Green Card çekilişi için başvurular, DV Lottery'e ücretsiz bir şekilde yapılır. Bu nedenle resmi bir kuruma gerek kalmadan DV Lottery resmi internet sitesinden (http://dvprogram.state.gov) Green Card başvurusu yapılabilmektedir.

Başvuru sitesi İngilizce olduğu için tüm aşamaların iyi anlaşılması ve doğru cevaplanması gerekir. Ayrıca Green Card başvurusu yapan kişiler, bilgilerini hatasız bir şekilde girmelidir.

Başvuru yapmak ücretsizdir. Ancak başvuru yapacak olan adayın yeterli İngilizce imkanına sahip olması gerekir. Çekiliş sonucunda Green Card almaya hak kazanmış olan bireyler belirli kurumlara belirli ödemeler yapması gerekmektedir.

 

 

Haber: Buse ASLAN