1. Haberler
  2. Gündem
  3. DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI: ‘İSRAİL’İN GAZZE’DEKİ SALDIRILARI KALICI BARIŞA ULAŞMA NİYETİNDE OLMADIĞINI GÖSTERMİŞTİR’

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI: ‘İSRAİL’İN GAZZE’DEKİ SALDIRILARI KALICI BARIŞA ULAŞMA NİYETİNDE OLMADIĞINI GÖSTERMİŞTİR’

Dışişleri Bakanlığı İsrail’in Gazze’deki kara harekatı sonrasında açıklama yaparak durumun barış girişimlerini zayıflattığını belirtti.

featured

Dışişleri Bakanlığı İsrail’in Gazze’deki kara harekatı sonrasında açıklama yaparak durumun barış girişimlerini zayıflattığını belirtti.
İsrail’in Gazze’de başlattığı kara harekatı sonrasında Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, ‘Müzakerelerin devam ettiği bir dönemde, İsrail’in Gazze’deki saldırılarını genişletmesi, huzur ve istikrarın sağlanmasına yönelik tüm girişimleri zayıflatmaktadır. Bu durum, İsrail’in kalıcı bir barışa ulaşma niyetinde olmadığını bir kez daha göstermiştir. Gazze’nin farklı bölgelerinde yürütülen operasyonların derhal sona erdirilmesi, Gazze’ye insani yardımların girişine izin verilmesi ve acil ateşkes sağlanmasına yönelik çağrımızı yineliyoruz’ ifadelerine yer verildi.
Uluslararası toplumun bölgede barış için harekete geçmesi davet edilen açıklamada, ‘Bölgesel barış ve güvenliğin tesis edilmesi adına uluslararası toplumun İsrail’e karşı etkili ve kararlı adımlar atması büyük önem arz etmektedir. Uluslararası camiayı hukuki ve insani yükümlülükleri doğrultusunda harekete geçmeye davet ediyoruz’ denildi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.