Balya Kaymakamı Zeynep Biber Demir’in ziyareti, Balya’da duygusal anlara sahne oldu. 84 yaşındaki bir teyze, “İki gündür heyecandan uyuyamadım” diyerek coşkusunu dile getirdi.
Balya ilçesinde Kaymakam Zeynep Biber Demir’in gerçekleştirdiği ziyaret, ilçe halkı arasında büyük bir heyecan yarattı. Mülki idare amirlerini sık sık görmeye alışkın olmayan bölge sakinleri, Kaymakam Demir’i coşkuyla karşıladı.
Ziyaret sırasında duygusal anlar da yaşandı. İsmi öğrenilemeyen 84 yaşındaki bir vatandaş, Kaymakam Demir’e olan sevincini, “İki gündür heyecandan uyuyamadım, kaymakam gelecek dediler!” sözleriyle dile getirdi. Yaşlı kadının bu samimi ifadesi, vatandaş-devlet buluşmasının sıcaklığını bir kez daha gözler önüne serdi.
HABER: HABER MERKEZİ
Yorum yapın