Mollaoğlu Camii Güvenlik Nedeniyle Kapatıldı

featured

Dursunbey’de Mollaoğlu Camii’nin minaresinden taş düşmesi üzerine cami ibadete kapatıldı. Cami çevresindeki yol da araç ve yaya trafiğine geçici olarak kapatıldı.

Dursunbey’de Mollaoğlu Camii’nin minaresinden taş düşmesi üzerine güvenlik önlemleri alındı. Teknik incelemeler tamamlanana kadar cami ibadete kapatılırken, çevresindeki yol da araç ve yaya trafiğine geçici olarak kapatıldı.
Dursunbey Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Mollaoğlu Camii’nin minaresinden taş düşmesi nedeniyle vatandaşların can güvenliğini sağlamak amacıyla gerekli tedbirlerin alındığı bildirildi.
Açıklamada, teknik incelemeler tamamlanıp gerekli güvenlik önlemleri sağlanıncaya kadar caminin ibadete kapalı kalacağı belirtildi. Ayrıca cami çevresindeki yolun araç ve yaya trafiğine geçici olarak kapatıldığı ifade edildi.
Belediye, vatandaşlara güvenlik amacıyla kapatılan alanlara girmemeleri ve yetkililerin uyarılarına uymaları konusunda çağrıda bulundu.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.