HAVRAN’DA MUHTARLAR GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

featured

Havran’da 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi. Programın ardından mahalle muhtarları için kahvaltı programı gerçekleştirildi.

Balıkesir’in Havran ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü, düzenlenen tören ve kahvaltı programıyla kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen çelenk sunma törenine Havran Kaymakamı Muhammed Evlice, Belediye Başkan Yardımcısı Melih Marangoz, Muhtarlık İşleri Müdürü İlkay Hasançufadaroğlu, ilçe protokolü ve mahalle muhtarları katıldı.

Havran Muhtarlar Derneği tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Programda Havran Muhtarlar Derneği Başkanı Akif Soysal, günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı.

Törenin ardından Havran Belediyesi tarafından mahalle muhtarlarına yönelik kahvaltı programı düzenlendi. Programa Kaymakam Muhammed Evlice ve Belediye Başkanı Emin Ersoy da katıldı.

Havran Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, devlet ile vatandaş arasında önemli bir bağ kuran muhtarların demokrasinin temel yapı taşlarından biri olduğu vurgulanarak tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlandı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.