Balıkesir ve ülke ekonomisine katkısı her geçen gün artan Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB)’ndeki ticari yaşam alanları genişlemeye devam ediyor. 10 ay gibi kısa bir sürede anahtar teslimi yapılacak 2. Etap Ticari Dükkan ve Depolama Alanları Lansman 27 Ağustos Salı günü yapılacak.

Yatırımcının gözünü diktiği, Çanakkale Köprüsü’nün hizmete açılmasıyla ulaşımda ‘altın çember’in ortasında kalan ve son yıllardaki genişleme alanlarıyla sanayisini büyüten Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi, bu kez ticari, sosyal ve depolama alanlarıyla genişlemesini sürdürüyor.

2023 yılında satışa sunulan ve hızla tamamlanarak sahiplerine teslim edilen Ticaret Merkezi 1. Etap Ticari dükkanlara ilave olarak yeni ticari dükkan ve depolama alanlarını inşası başlıyor.

Ticaret Merkezi 2. Etap Ticari Dükkan ve Depolama Alanları Lansman Satışı 27 Ağustos 2024 Salı günü, Sanayi Odası Hizmet Binası içinde bulunan Rona Yırcalı Toplantı Salonunda yapılacak.

 

TİCARİ YAŞAM BÜYÜYECEK

Proje ile Balıkesir OSB’nin ticari yaşamının büyümesi hedefleniyor. Bu kapsamda yapılacak 2. Etap ticari alanda 100 metre kare ve 350 metre kare arasında değişen büyüklükte 30-35 dükkan ile 800 metre kare ile 15 bin metre kare arasında değişen lojistik depolama alanları uygun fiyat ve vade seçenekleriyle satışı gerçekleştirilecek. Ayrıca uygulama projeleri talepler doğrultusunda düzenlenecek.

Projede herhangi bir aksama olmaması halinde 10 içinde tamamlanarak anahtar teslimi yapılacak.

Bu kapsamda sanayinin kalbinin attığı Balıkesir OSB’de ticaretin kalbide hızla büyüyerek OSB’deki sosyal ve ticari ihtiyaçlar giderilmiş olacak.

 

HABER: İLKAN TOPRAK