1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. KOÇ HOLDİNG’DEN YAPI KREDİ’NİN SATILACAĞINA YÖNELİK SÖYLENTİLERE AÇIKLAMA

KOÇ HOLDİNG’DEN YAPI KREDİ’NİN SATILACAĞINA YÖNELİK SÖYLENTİLERE AÇIKLAMA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Koç Holding, gündemde yer alan Yapı Kredi’nin satışına ilişkin iddialar hakkında KAP’a açıklama yaptı. Açıklamada ön görüşmelerin devam ettiği kamuya açıklama yapılmasını gerektirecek nitelikte bir gelişme bulunmadığı bildirildi.
Koç Holding bağlı ortaklığı Yapı Kredi’de sahip olduğu paylarının satışına ilişkin medyada yer alan iddialara yönelik Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) açıklama yaptı. Açıklamada, ‘Basın-yayın organlarında, bağlı ortaklığımız Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.’de (YKB) sahip olduğumuz payların satışına yönelik görüşmelerin son aşamaya geldiğine dair haberler çıkmıştır. Bilindiği üzere holding şirketi olarak portföyümüz ile ilgili gündeme gelebilecek alternatiflerin değerlendirilmesine yönelik olarak, ilgili taraflarla görüşmeler yapılabilmektedir. Medyaya yansıyan konuyla ilgili olarak da benzer nitelikte ön görüşmeler devam etmekle birlikte, Sermaye Piyasası Kurulu’nun II-15.1 Özel Durumlar Tebliğ kapsamında kamuya açıklama yapılmasını gerektirecek nitelikte bir gelişme bulunmamaktadır. İşbu açıklama yatırımcılarımızdan gelen sorular üzerine yapılmıştır’ denildi.
Açıklamayla birlikte borsada işlem gören Yapı Kredi hisseleri yüzde 9,97 ile tavan artış seviyesine ulaştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
KOÇ HOLDİNG’DEN YAPI KREDİ’NİN SATILACAĞINA YÖNELİK SÖYLENTİLERE AÇIKLAMA
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!