INFiLED, Hong Kong merkez yükseltmesi ile küresel hizmet kapasitesini artırıyor.

INFiLED, Hong Kong merkez yükseltmesi ile küresel hizmet kapasitesini artırıyor. Resmi açılışı yapılan merkezde, müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik danışmanlık ve özel satış hizmetleri verileceği belirtildi.

Ekran çözümleriyle bilinen INFiLED, Hong Kong’daki yenilenmiş Küresel Hizmet Merkezi’nin resmi açılışını yaptı. 2016’dan bu yana faaliyette olan merkez, şirketin küresel erişimini genişletme, müşteri hizmetleri ve teknik destek sunma konusundaki kararlılığını gösterdiği belirtildi. Şirketin Shenzhen merkezine yakınlığı nedeniyle stratejik bir konuma sahip olan Hong Kong Küresel Hizmet Merkezi, sorunsuz ithalat ve ihracat işlemleri için şehrin uluslararası ticaret merkezi statüsünden yararlanarak hızlı ve verimli ekran onarım hizmetleri de sunacak.

INFiLED HK Genel Müdürü Norman Lao açılışta şöyle konuştu: 'Küresel ortaklarımıza birinci sınıf hizmet ve destek sunmayı hedefliyoruz. Hong Kong’da bulunan yetenekli servis mühendislerimiz ve Shenzhen’deki genel merkezimizin sağlam desteği ile çok daha verimli bir hizmet sunmaya hazırız. Sorularınızı bekliyoruz ve size hizmet etmek için sabırsızlanıyoruz.'


KAYNAK: İHA