1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. ESNAF VE TÜCCARDAN GÜÇ BİRLİĞİ!

ESNAF VE TÜCCARDAN GÜÇ BİRLİĞİ!

featured
Google'da Abone Ol
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir ekonomisinin iki önemli temsilcisi aynı masada buluştu. Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula ile Balıkesir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Rıza Tekin, şehrin ticaretine yön verecek ortak projeler ve kurumsal iş birliklerini değerlendirdi. Ziyarette verilen en güçlü mesaj ise “ortak akıl, ortak hareket” oldu.

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, beraberinde Meclis Başkanı Okan Telaşeli ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Balıkesir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Rıza Tekin’i makamında ziyaret etti.

Balıkesir’de binlerce esnaf ve tüccarı temsil eden iki kurumun buluşması, şehir ekonomisinin geleceği açısından önemli bir istişare toplantısı olarak değerlendirildi. Görüşmede, ticaret hayatını güçlendirecek ortak projeler, kurumlar arası koordinasyon ve Balıkesir’in ekonomik potansiyelini artıracak çalışmalar masaya yatırıldı.

KULA: “ŞEHRİN TÜM DİNAMİKLERİYLE BİRLİKTE HAREKET ETMELİYİZ”

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, ekonomik kalkınmanın ancak güçlü kurumlar arasında kurulacak sağlam iş birlikleriyle mümkün olacağını belirterek: “Esnafımız da tüccarımız da aynı şehrin üretim ve ticaret zincirinin vazgeçilmez halkalarıdır. Ticaret Odası ile Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği arasında bir ayrım değil, tamamlayıcılık anlayışı vardır. Balıkesir’in ekonomik geleceği için ortak aklı büyütmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kula, kurumlar arasındaki diyaloğun artmasının hem üyelere hem de şehir ekonomisine doğrudan katkı sağlayacağını vurguladı.

 

TEKİN: “ESNAF DA TÜCCAR DA BU ŞEHRİN ORTAK GÜCÜ”

Balıkesir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Rıza Tekin ise ziyaretin birlik ve beraberlik açısından önemli bir mesaj taşıdığına dikkat çekti. Tekin, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Esnafıyla, tüccarıyla, sanayicisiyle Balıkesir tek bir bütündür. Kurumlarımız arasında hiçbir ayrım söz konusu değildir. Ortak meselelerimizi birlikte değerlendirerek çözüm üretmek, şehrimizin ekonomik geleceğine katkı sunacaktır.” dedi.

Tekin, özellikle üretim, ticaret ve istihdamı destekleyecek çalışmalarda iki kurumun koordinasyon içinde hareket etmeye devam edeceğini belirtti.

 

ORTAK HEDEF: BALIKESİR’İN TİCARETİNİ DAHA İLERİ TAŞIMAK

Ziyarette, iki kurum arasında geliştirilebilecek ortak projelerin yanı sıra eğitim faaliyetleri, mesleki gelişim çalışmaları, kamu kurumlarıyla yürütülecek temaslar ve Balıkesir iş dünyasının ortak beklentilerinin ilgili mercilere birlikte aktarılması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda, Balıkesir Ticaret Odası ile Balıkesir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin şehir ekonomisini ilgilendiren konularda ortak hareket etmesi, kurumsal iş birliğini daha da güçlendirmesi ve ticaret hayatına yön verecek çalışmaları birlikte hayata geçirmesi yönünde görüş birliğine varıldı.

Balıkesir’de tüccarın ve esnafın en güçlü iki temsilcisinin gerçekleştirdiği buluşma, kent ekonomisinde ortak hareket etme kültürünün güçlenmesi adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.