1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. DÜZCE’DEN 11 BİN 392 TON İHRAÇ EDİLDİ

DÜZCE’DEN 11 BİN 392 TON İHRAÇ EDİLDİ

DÜZCE(İHA) – Düzce’nin orman ürünleri üretimi ve ihracatının arttırılması için çalışmalar sürürken 2024 yılında 11 bin 392 ton orman ürünü ihraç edildi.

featured

DÜZCE(İHA) – Düzce’nin orman ürünleri üretimi ve ihracatının arttırılması için çalışmalar sürürken 2024 yılında 11 bin 392 ton orman ürünü ihraç edildi.
Orman ürünleri alanında önemli bir yere sahip olan Düzce’den 10 ayda toplam 11 bin 392 ton orman ürünün ihracatı yapıldı. Düzce’de orman ve ahşap sanayisini hak ettiği noktaya taşıyacak projeyi hayata geçirmek isteyen Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 300 dönümlük alanda Mobilya Kent kurulacağını söyledi.
Yapılacak yatırımlarla Düzce orman ürünleri alanında daha fazla ihracat ile gücünü de arttırmış olacak. Kurulacak olan mobilya kent Düzce’nin ekonomik gelişimine de katkı sağlayacak.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.