Yaşlılar ve çocukları buluşturan “Fidanlar, Çınarlarla Buluşuyor Projesi” etkinlilerle uygulanmaya devam ediyor.

Balıkesir Karesi Kaymakamlığı öncülüğüne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle sosyal ve kültürel bütünleşmeyi sağlamak, geçmişten gelen birilimi bir sonraki kuşaklarla paylaşmak ve nesiller arası iletişimi arttırmak amacıyla hayata geçirilen “Fidanlar Çınarlarla Buluşuyor” projesi tüm hızıyla uygulanmaya devam ediyor.

Proje ile Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 9 anaokulunda eğitim gören 5 yaş grubu öğrencileri ve Karesi Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde konuk edilen büyükler bir araya geliyor. Karesi Kaymakamlığı öncülüğünde yürütülen projede bu kez Karesi Huzurevi'nde gerçekleştirdi.

Karesi Kaymakamlığı öncülüğünde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle sosyal ve kültürel bütünleşmeyi sağlamak, geçmişimizden gelen birikimi bir sonraki kuşaklarla paylaşmak ve nesiller arası iletişimi artırmak amacıyla hayata geçirilen ''Fidanlar Çınarlarla Buluşuyor Projesi'' son etkinliğini Karesi Huzurevi'nde gerçekleştirdi. Şehit Mesut Yağan Anaokulu öğrencileri Okul Müdürü Fatma Altınsoy eşliğinde Karesi Huzurevini ziyaret etti. Karesi Huzurevi Müdürü Eyyüp Uzun'un da katıldığı etkinlikte çocuklar yaşlılardan kokulu taş yapımının inceliklerini öğrendi. Etkinlik sonunda birbirlerine hediyeler veren iki nesil unutulmaz bir gün geçirdi.

HABER: GÜL ÇETİNBAĞ KANBER