Balıkesir Üniversitesi ve Gülistan Devlet Üniversitesi arasında iş birlikleri güçlenmeye devam ediyor. Gülistan Devlet Üniversitesi öğrencileriyle de bir araya gelen BAÜN akademisyenleri, alanlarıyla ilgili konularda ders verdi.

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) akademisyenleri, uluslararası akademik iş birlikleri çalışmaları kapsamında Özbekistan’da yer alan Gülistan Devlet Üniversitesi’ni ziyaret ederek, bir dizi inceleme ve görüşmede bulundu.

Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Türkan Göksal Özbalta, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sibel Ergün, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selvihan Kılıç Ateş ve Necatibey Eğitim Fakültesi akademisyeni Prof. Dr. Ruhan Benlikaya’dan oluşan Balıkesir Üniversitesi heyeti ziyaret kapsamında, Gülistan Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Tadjievich Khodjiev’i ziyaret etti. Gülistan Devlet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Zıkrıyayev Zakir’in de yer aldığı ziyarette, kurumlar arası iş birlikleri alanları ve geleceğe dönük ortak çalışmalar değerlendirilirken, iki üniversitenin ilgili akademik birimleri arasındaki somut iş birliği adımları da görüşüldü.

Gülistan Devlet Üniversitesi öğrencileriyle de bir araya gelen BAÜN akademisyenleri, alanlarıyla ilgili konularda ders de verdi.

 

 

HABER: EBRU KANTARLIOĞLU