Balıkesir Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Manevi-Psikolojik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezi geçtiğimiz hafta düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Balıkesir Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Manevi-Psikolojik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezinin faaliyet binası, 4 Ekim 2024 Cuma günü düzenlenen törenle dualarla açıldı.

İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Esma Sayın’ın müdürlüğünü yaptığı merkezin Kampüs Şehitler Camii yanında yer alan binasının açılışına; BAÜN Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Doğdubay ve Prof. Dr. Fatih Satıl, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkan, Balıkesir İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, Genel Sekreter Yemliha Yanar, Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Durak, İl Müftü Yardımcısı Sedanur Sezen ve Altıeylül Müftüsü Hayati Yelkovan ile davetliler, akademik ve idari personel ve öğrenciler katıldı.

Açılış töreni, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Merkez Müdürü Doç. Dr. Esma Sayın, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkan, Balıkesir İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar ve BAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Satıl’ın açılış konuşmalarıyla devam eden törende merkezin açılış kurdelesi, yapılan duaların ardından katılımcılar tarafından kesildi.

 

 

HABER: SERPİL YILDIZ