Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çömez, Genel Sekreter Ertunç İşbay ve Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, TOBB- Milli Eğitim Bakanlığı iş birliği protokolü çerçevesinde Bandırma da Ekim 2023’te temeli atılan ve yapımı hızlı bir şekilde devam eden TOBB Anaokulu inşaatında incelemelerde bulundu.

İnşaatı yerinde inceleyen Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çömez, Genel Sekreter Ertunç İşbay ve Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, okulun önümüzdeki eğitim dönemine yetişeceğini belirtti.

Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, "Yapımı hızla devam eden inşaatın önümüzdeki eğitim öğretim yılında hizmete geçmesi planlanıyor. 12 derslikli anaokulu, 2024-2025 eğitim yılında eğitime başladığında şehrimizde önemli bir ihtiyacı karşılayacak. İnşaatın yüklenici firmasının çalışmalarını yakından takip ediyoruz ve bu önemli eğitim kurumunun açılmasıyla şehrimizin eğitim kalitesine katkı sağlayacağımız için mutluyuz," dedi.

Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Can Ata Tan ise, Bandırma Ticaret Borsası’nın eğitim kurumlarına ve şehrin sosyal gelişimine katkı sağlamaktan gurur duyduğunu ifade etti. Tan, "TOBB'un 154 ilçeye 154 okul projesi kapsamında önemli bir eğitim kurumunun şehrimize kazandırılması memnuniyetle karşılandı. Okulun yapımında büyük katkıları olan Dünya Odalar Federasyonu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkürlerimi sunarım" şeklinde konuştu.

HABER: GÜL ÇETİNBAĞ KANBER