İlçe ziyaretlerini sürdüren Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, son olarak Susurluk ilçesinde bir dizi inceleme ve ziyaretler gerçekleştirdi. Ustaoğlu, ayrıca devam eden kamu yatırımlarını yerinde inceledi.

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu beraberinde Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, Balıkesir İl Jandarma Komutanı Tümg. Nurettin Alkan ile birlikte yürütülen ve planlanan çalışmaları yerinde görüp değerlendirmek ve incelemelerde bulunmak üzere Susurluk ilçesine gitti.

Vali Ustaoğlu, programına Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel, il ve ilçe kurum müdürleri ile muhtarların katıldığı İlçe Değerlendirme Toplantısıyla başladı. Muhtarların taleplerine çözüm üretmeye ve kurumların çalışmalarına koordinasyon içerisinde katkı sağlamaya, çözümleri hızlandırmaya gayret ettiğini ifade eden İsmail Ustaoğlu, Susurluk Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıda; Susurluk’ta tarım, hayvancılık, eğitim, sağlık, turizm, tarımsal alanların sulanması ve ormanlarla ilgili birçok alandaki çalışmaları, yürütülen ve planlanan projeleri ele aldı.

 

SUSURLUK’UN SORUN VE

TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Vali Ustaoğlu toplantıya, Susurluk Kaymakamı Muammer Köken ve Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel’den Susurluk’la ilgili bilgileri alarak başladı. Susurluk Kaymakamı Köken ve Başkan Semizel, kurumlarının İlçedeki sorumluluk alanlarında yapılan çalışmalarla ilgili kısa bilgiler verdi. Yürütülen güncel çalışmalar ve yeni taleplerin muhtarlar tarafından bizzat ilgili kurumların temsilcilerine aktarıldığı toplantıda hizmetlerin vatandaşlara hızlı ve etkili bir şekilde ulaştırılması noktasında yapılabilecekler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ustaoğlu, muhtarlar tarafından iletilen talep ve ihtiyaçlar için ilgili kurumlarla yapılacak çalışmalarla çözümüne yönelik koordinasyon sağlanacağını belirtti. Mahalle muhtarları; vatandaşın sözcüsü olan muhtarlar tarafından iletilen taleplere sonuç odaklı yaklaşılması dolayısıyla, değerlendirme toplantılarının önemli olduğunu söyleyen Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’na kendilerini bir araya getirdikleri için teşekkür ettiler.

Ziyaretlerinin devamında Vali Ustaoğlu, beraberindeki heyetle birlikte Dört Mevsim Et Entegre tesisi, Susurluk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek Mobilya İç Mekan Tasarım Alanı ile Arı Kovanı Üretim Alanı, Dereköy Maden Suyu Kaynak Sahası, yapımı devam eden Susurluk Devlet Hastanesi inşaatı, Çaylak Şelalesi ve Mesire Alanı’nda incelemelerde bulundu.

Vali Ustaoğlu, Susurluk ziyareti kapsamında esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi. Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen halk buluşması gülümseten sohbetler ile son buldu.

 

 

HABER: BUSE ASLAN