Sındırgı Belediye Başkanı Serkan Sak, yeni eğitim öğretim yılının başında öğrencilere kırtasiye seti hediye etti.

2024-2025 eğitim-öğretim yılı İlköğretim Haftası etkinlikleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreni ile başladı. Çelenk sunma töreni ve protokol konuşmalarının ardından Kocakonak İlkokulunda kutlama programı gerçekleşti.  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda günün anlam ve önemini belirten protokol konuşmaları yapıldı. Öğrenciler tarafından okunan şiirlerin yanı sıra halk oyunları gösterisi de büyük beğeni topladı. Tören sonunda 5. Sınıf öğrencileri 1. Sınıf öğrencilerine çiçek vererek başarılar diledi.

Programa İlçe Kaymakamı Didem Dinç Özay, Sındırgı Belediye Başkanı Serkan Sak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Çakır, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Sönmez ve Ergun Tunç, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Yeni eğitim öğretim yılında okula yeni başlayan öğrencilere Sındırgı Belediyesi tarafından kırtasiye seti hediye edildi. Sındırgı Belediye Başkanı Serkan Sak, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte ilçe genelindeki tüm 1. Sınıf öğrencilerine kırtasiye seti dağıttı.

Sındırgı Belediye Başkanı Serkan Sak, eğitim hayatına yeni adım atan 1. sınıf öğrencilerine başarılar dileyerek kırtasiye seti hediye etti.  Başkan Sak eğitim ve öğretimin toplum üzerindeki önemini vurgulayarak “Öğrencilerimize, kıymetli velilerimize ve değerli öğretmenlerimize 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı hayırlı, uğurlu olsun. Eğitimcilerimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz. Hep birlikte eğitimde fırsat eşitliğinin sağlandığı ve daha aydınlık yarınları Başöğretmen Atatürk’ün izinde inşa edeceğiz” dedi.

HABER: HABER MERKEZİ