Balıkesir merkezde vergi hizmetlerinde yeni dönem başladı.
Balıkesir İl merkezinde Defterdarlığa bağlı Koca Seyit Vergi Dairesi Müdürlüğü, 08 Aralık 2025 Pazartesi itibarıyla yeni yerine taşınarak Gümüşçeşme Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi üzerinde bulunan ana hizmet binasında faaliyet göstermeye başladı.
Defterdarlık tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların vergi işlemlerine daha rahat erişebilmesi için modern ve erişilebilir bir hizmet binasının tercih edildiği belirtildi. Yeni binada işlemlerin daha hızlı ve verimli şekilde yürütülmesi hedefleniyor.
Aynı tarih itibarıyla Koca Seyit Vergi Dairesi Müdürlüğüne bağlı Balya Şubesi de Balya İlçesi Hükümet Konağı’nda hizmet vermeye başladı. İlçede yaşayan vatandaşların vergi işlemlerine kendi bölgelerinde ulaşabilmesi için yapılan düzenlemenin hizmet kalitesini artıracağı ifade edildi.
Yetkililer, yeni hizmet binalarının tüm Balıkesir halkına hayırlı olmasını diledi.






