İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz; belediye başkanı olduktan sonraki süreçte hayata geçirdiği projeleri paylaştı. Başkan Cengiz; İvrindi’nin geliştiğine ve adından söz ettirdiğine dikkat çekerek İvrindi için durmadan çalıştıklarını söyledi.

7’den 70’e her kesime hitap edecek yatırımları İvrindi sakinleri ile buluşturduklarını aktaran İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz; değişen ve gelişen İvrindi için çalıştıklarını söyledi.

Başkan Cengiz, görev süresi boyunca Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve İvrindi Belediyesi işbirliği kapsamında çocukların rahat, güvenli oyun oynaması, ailelerin hoş vakit geçirebilmeleri için ilçeye 32 yeni parkın kazandırıldığını ve kullanım açısından sorun teşkil eden 14 oyun grubunun da tadilatının yapıldığını söyledi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın destekleri ile ilçe genelinde 22 kilometre sıcak asfalt, 16 kilometre beton asfalt, 66 kilometre sathi kaplama çalışmalarının da yapıldığını dile getiren Başkan Cengiz; konforlu ulaşım için önemli adımların atıldığına dikkat çekti.

Projelerinin devamında Başkan Cengiz son olarak İvrindi ilçesinin sembollerinden biri olan, tarihi ile önemli yere sahip dünyada 4, Türkiye’de 2 adet bulunan en büyüğü İvrindi ilçesinde yer alan İda Madra projesinin ayağı UNESCO onaylı Gökkemer jeosit alanının ilçe turizmine kazandırıldığını dile getirdi.

Başkan Cengiz; daha modern bir İvrindi için; proje ve yürüttükleri çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.

HABER: BUSE ASLAN