BASİAD’ın önceki dönem başkanı ve Küçük Çiftlik Tohumculuk sahiplerinden Ümit Baysal, bugün sevenlerinin gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Baysal’ın vefatının ardından iş dünyasından birçok isim üzüntülerini paylaştı.

Balıkesir’in sevilen ve tanınan isimlerinden, BASİAD’ın 13. Yönetim Kurulu Başkanı ve Küçük Çiftlik Tohumculuk sahiplerinden Ümit Baysal vefat etti.

Merhum Ümit Baysal dün Cuma namazına müteakip Arabacıoğlu Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Cenaze törenine Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Demokrat Parti İzmir Milletvekili Haydar Altıntaş, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, önceki dönem CHP Balıkesir Milletvekillerinden Ergün Aydoğan, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, oda ve borsaların eski ve yeni dönem başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri yanı sıra iş ve siyaset dünyasının Balıkesir’deki önemli isimleri katıldı.

Öte yandan Baysal’ın vefatının ardından iş dünyasından birçok isim üzüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Birlik Gazetesi Ailesi olarak bizde Balıkesir’e örnek bir iş insanı olan merhum Ümit Baysal’a Allah’tan rahmet kederli ailesine sabır şehrimiz iş ve ticaret alemine ise başsağlığı dileriz.

 

HABER: İLKAN TOPRAK