Dursunbey Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ve Temizlik İşleri ekipleri ilçede çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Dursunbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan günlük temizlik faaliyetlerine aksatmadan devam eden ekipler bir yandan da belirlenen program dâhilinde mahallelerde detaylı temizlik çalışması yapıyor.

Dursunbey Belediyesi’ne bağlı ekipler periyodik olarak sürdürdüğü çöp toplama, mıntıka temizliği, konteynerlerin etrafına bırakılan çöp ve atıkların kaldırılması çalışmalarının yanı sıra tüm mahallelerde detaylı temizlik çalışması da yapıyor. Detaylı temizlik çalışması ile mahallelerde cadde, sokak ve kaldırımların süpürülüp yıkanırken, çöp konteynerleri de dezenfekte ediliyor.

İlçe genelinde yapılan detaylı temizlik çalışmaları vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor. Çevre temizlik çalışmalarını titizlikle sürdüren Dursunbey Belediyesi ekipleri vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hizmet sunmaya devam ediyor.

HABER: SERPİL YILDIZ