Yargıtay Onursal Birinci Başkanı İsmail Rüştü Cirit ve Yargıtay Yayın Kurulu Başkanı- Yargıtay 3.Hukuk Dairesi Üyesi Hikmet Kanık, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Bigadiç ilçesine geldi.

Cirit ve Kanık karşılayan Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Yargıtay üyelerine ilçede devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkanı Avcu; “Yargıtay Onursal Birinci Başkanımız kıymetli büyüğümüz İsmail Rüştü Cirit ve Yargıtay Yayın Kurulu Başkanı ve Yargıtay 3.Hukuk Dairesi Üyesi hemşerimiz Hikmet Kanık’ı Belediyemizde ağırladık.

Daha sonra Bigadiç Belediye Termal Taş Evler, 1071 Dönüm Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi, Bigadiç Meslek ve Yüksek Okulu Ek Bina İnşaatı, Belediye Gençlik Merkezi, Belediye Hizmet Binası İnşaatı, Belediye Merkez Taş Camii, 45 bin metrekare Kapalı Pazar Yeri, Adliye Binası İnşaatı ve ilçemiz genelinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek kendilerine bilgi verdik.

Onursal Başkanımız İsmail Rüştü Cirit ve Yargıtay 3.Hukuk Dairesi Üyesi Hikmet Kanık’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

HABER: HABER MERKEZİ