Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Birim Müdürleri ile bir araya gelerek çalışmaları inceledi ve bilgi aldı.

Birim müdürleri ile toplantıda bir araya gelen Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, yapılan çalışmaları inceleyerek kent genelinde eksikliklerin tamamlanması için istişare yaptı. 

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, belediyenin Birim Müdürleri ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Belediye Başkan Yardımcıları Cemal Adıgüzel ve Niyazi Yeloğlu da hazırda bulundu. Belediye Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıda Başkan Mirza, müdürlerden yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alarak gerçekleştirilen işleri kontrol etti. Bandırma’da eksikliklerin tamamlanması için yapılması planlanan projeler ve çalışmalar masaya yatırıldı.

Bandırmalılara hizmet etmek için düzenli olarak çalıştıklarını belirten Başkan Mirza, “Bandırmamız ve insanımız için yararlı hizmetleri ortaya koyabilmek için Belediye birim müdürlerimizle düzenli olarak bir araya geliyoruz. Hizmetler hakkında bilgi alarak yapılan işlerimizi kontrol ediyoruz. Bandırmaya ve hemşehrilerimize daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için en iyi şekilde çalışıyoruz” dedi.

HABER: SERMİN ASLAN