Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Güney Marmara Bölge Koordinatörü Murat Karakoyun ile bölgedeki projeleri ve hizmet ihtiyaçlarını görüştü.
Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Bölge Koordinatörü Murat Karakoyun’u makamında ziyaret etti. Ziyaret, bölgede yürütülen çalışmaların değerlendirilmesi ve gelecek projelerin konuşulması amacıyla gerçekleşti.
Başkan Karışık, ziyarette, bölgedeki mevcut hizmetler ve projeler hakkında Karakoyun’dan bilgi aldı. Yürütülen çalışmalarla ilgili değerlendirmeler yaparak, eksik görülen alanlarda yapılması gereken hizmetlere dair bir dizi görüş alışverişinde bulunuldu. Karışık, yerel yönetim olarak bölgelerindeki ihtiyaçların farkında olduklarını belirtti ve bu eksikliklerin giderilmesi için gerekli adımların atılacağını ifade etti. Ayrıca, başta Erdek olmak üzere tüm bölge halkının yaşam standartlarını iyileştirmeye yönelik çalışmaların hızlandırılacağını söyledi.
Ziyaretin sonunda Karışık, misafirperverliği ve yakın ilgisi için Murat Karakoyun’a teşekkür etti. Başkan Karışık, “El birliğiyle tüm hizmetlerimizi sağlayacak, hemşehrilerimizin yüzünü güldüreceğiz” diyerek, iş birliği ve dayanışma içinde yürütülen çalışmalara vurgu yaptı.
HABER: HABER MERKEZİ
Yorum yapın