Yeni eğitim-öğretim yılı öncesi bir araya gelen Edremit Belediye Başkanı ve Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, çocukların eğitimi için her şeyi yapacaklarına dikkat çekti.

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Edremit Belediyesi Meclis Üyesi Muharrem Döğer ile birlikte Edremit İlçe Milli Eğitim Müdür Yaşar Ciğer’i makamında ziyaret etti. Yeni eğitim-öğretim yılı öncesi Edremit’te bulunan okulların eksikleri ve ihtiyaçları ile ilgili fikir alışverişinin bulunulduğu görüşmede Başkan Ertaş, çocukların eğitimi için her şeyi yapacağını söyledi. Açıklamalarının devamında konuşan Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş; “Meclis üyesi arkadaşım Muharrem Döğer ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer'i ziyaret ettik. Yeni eğitim-öğretim yılı öncesi ilçemizde bulunan okulların eksikleri ve ihtiyaçları ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk.
Kentimizdeki çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim görebilmesi için üzerimize düşen her şeyi imkanlarımız dahilinde yapacak; aydın nesiller yetiştiren kurumlarımızla iş birliği içinde çalışıp her zaman destek olacağız” dedi.

 

 

HABER: BUSE ASLAN