1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. BANDIRMA’DA 2. KENT LOKANTASI AÇILDI

BANDIRMA’DA 2. KENT LOKANTASI AÇILDI

Bandırma Belediyesi, sosyal hizmetler kapsamında yeni bir lokanta daha hayata geçirerek, vatandaşlara uygun fiyatlı ev yemekleri sunmaya başladı.

featured

Bandırma Belediyesi, sosyal belediyecilik kapsamında 2. Kent Lokantası’nı açtı. Lokanta, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda hizmete girdi ve Bandırma’nın eski hal binasında yer alıyor. Uygun fiyatlı ev yemekleri sunan lokanta, vatandaşlara hizmet vermeyi amaçlıyor.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, açılışta yaptığı açıklamada, sosyal projelerin ekonomik koşullara destek olmayı hedeflediğini belirtti. Mirza, “Kent Lokantası projesi, sağlıklı ve kaliteli yemekleri ekonomik bir şekilde sunarak hemşehrilerimizin yanında olmamızı sağlıyor. 2. Kent Lokantamızla daha fazla vatandaşımıza ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

Lokanta, sabah saat 7’de çorba servisiyle açılmakta ve akşam 7’ye kadar hizmet vermektedir. Menüsünde ev yapımı, sağlıklı ve lezzetli yemeklerin yer aldığı belirtildi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.