Avukat Kaan Kartal, Balıkesir Barosu Başkanı Hakan Topaloğlu’ndan ruhsatını alarak hukuk dünyasına adım attı. Törende, Topaloğlu mesleğin önemine değinirken, Kartal'ın başarılı bir avukatlık kariyeri için iyi bir başlangıç yaptığını belirtti.
Balıkesir Barosu ruhsat alan genç avukatlarla büyümeye devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde Avukat Kaan Kartal ruhsatını alarak mesleğe ilk adımını attı. Kartal’ın ruhsatını Baro Başkanı Hakan Topaloğlu’nun elinden aldığı törene çok sayıda avukat ve Buse Aslan katıldı.
Balıkesir Barosu Başkanı Hakan Topaloğlu, ruhsat teslimi sırasında yaptığı konuşmada, avukatlık mesleğinin ve hukuk mücadelesinin önemine değindi. Başkan Topaloğlu: “Bugün burada, genç bir avukatın ruhsatını takdim etmek, sadece bir meslek başlangıcının değil, aynı zamanda hak mücadelesine ve baromuza atılacak ilk adımın simgesidir. Kaan Kartal’ın, hak ve adalet yolunda başarılı bir kariyer inşa etmesini diliyoruz. Baromuzun gücünü ve etkisini her geçen gün arttıran yeni meslektaşlarımızla birlikte, toplumumuzun hukuk anlayışını daha da ileriye taşımayı hedefliyoruz. Her bir yeni avukat, hukuk camiasının bir parçası olmanın yanı sıra toplumsal adaletin sağlanmasına da önemli katkılar sunuyor. Kaan Kartal’ın bu yolda, adaleti savunarak başarılı olacağına inancımız tamdır” şeklinde konuştu.
Ruhsatını aldıktan sonra kısa bir açıklama yapan Avukat Kaan Kartal ise, mesleğe adım atmanın heyecanını yaşadığını belirterek: “Bugün bana bu gururu yaşatan Baro Başkanımıza ve tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Hukukun üstünlüğüne ve adalete olan inancımla, topluma faydalı olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım” ifadelerini kullandı.
Ruhsat töreni, Baro Başkanı Hakan Topaloğlu'nun genç Avukat Kaan Kartal’a ruhsatını takdim etmesinin ardından, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.
HABER: BUSE ASLAN
Yorum yapın