CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ile birlikte Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’i ziyaret etti. Ziyarette Ayvalık için yapılacak projeler masaya yatırılarak istişarelerde bulunuldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı ve parti üyeleri ile birlikte Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’i makamında ziyaret etti.

Ayvalık ilçesinde yürütülen çalışmalarla ilgili Başkan Ergin ile görüşen Serkan Sarı ve Ahmet Akın, ardından Ayvalık ilçesinde gerçekleştirilecek projeler hakkında istişarelerde bulundu.

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, gerçekleştirdikleri ziyaretle ilgili olarak şu ifadelere yer verdi: “Ayvalık İlçe Başkanımız Hüseyin Şalmanlı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Akın, Ayvalık Koordinatörümüz Zafer Abdi Gökçen ve Güney Marmara Koordinatörümüz Murat Karakoyun ile birlikte Ayvalık Belediye Başkanımız Mesut Ergin’i makamında ziyaret ettik. Ayvalık için gerçekleştireceğimiz projeleri masaya yatırdık. Misafirperverliği için başkanımıza teşekkür ederim.”

HABER: BUSE ASLAN