Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, 31 Mart yerel seçimlerinde partisinin başarısını daha da arttırmak için göreve geldiği günden beri çalışmalarına kesintisiz devam ediyor. Her gün il merkezi ve ilçelerinde temaslarda bulunan Başkan Tunç 4,5 ayda 10 binin üzerinde vatandaşla selamlaştı.

MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, 2024 yerel seçimlerinde partisinin bayrağını daha da yukarılara çıkarmak istiyor. Başkan Tunç göreve geldiği günden itibaren büyük bir ivme yakaladı, 7’den 70’e herkesle buluştu, bir araya geldi. Boş gün geçirmeyen ve her gün temaslarda bulunan Başkan Tunç 10 binin üzerinde vatandaşla selamlaştı. MHP’nin başarısının sandıkta artarak sürmesini isteyen Başkan Tunç seçimlerde cumhur ittifakı birlikteliğinin yeniden seçime yansıyacağını söyledi.

MHP İl Başkanı Niyazi Tunç çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Başkan Tunç Balıkesir’deki temas ve programları yoğun şekilde sürdürüyor. Partide hayırlı olsun ziyaretlerini kabul eden Tunç diğer yanda açılış, ziyaret ve toplantılara katılıyor. Başkan Tunç bir yandan da yoğun programına ilçe ziyaretlerini de ekliyor.

BAŞKAN TUNÇ’TAN KEPSUT ÇIKARMASI

MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, seçim çalışmaları kapsamında Kepsut’ta ziyarette bulundu. Tunç ilçe ziyaretinde pazarı turladı, sanayi esnafı ile buluştu, çarşı esnafıyla sohbet etti, vatandaşlarla bir araya geldi, sivil toplum kuruluşları ziyareti yaptı, teşkilata önem verdi.

İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte, MHP Kepsut İlçe Başkanı Tuncer Kılınç’ı ziyaret eden Başkan Tunç, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Çekim’i ziyaret ettikten sonra pazar ve esnaflarla bir araya geldi. Ardından Kepsut Süt Üreticileri Birliği Başkanı Cemal Özden’e konuk olan Başkan Tunç, Kepsut Ziraat Odası Başkanı Mehmet Emin Türk’ü, Kepsut İlçe Emniyet Müdürü Bahtiyar Topar’ı makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Kepsut Sanayisindeki esnafları da ziyaret ederek sohbet eden, talep ve istekleri dinleyen Başkan Tunç gün boyu Kepsut ilçesinde temaslarını sürdürdü. Partisinin başarısı için çalışmalarına hız veren Başkan Tunç Kepsut ilçesi ziyaretinde yorulmak nedir bilmedi, ilçede basmadık yer bırakmadı.

 

HABER: DOĞANCAN BALIK