Bandırma Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, TÜBİTAK 2204 Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda büyük bir başarı elde etti. Okul müdürü Ahmet Obuz, yarışmada Psikoloji dalında Türkiye birincisi ve Sosyoloji dalında Türkiye üçüncüsü olan öğrencilerle danışman öğretmen Zeynep Yılmaz Bodur'u gururla kutladı.

Obuz, "Öğrencilerimizin bu başarısı, okulumuzun bilimsel çalışmalardaki öncü konumunu bir kez daha kanıtladı. TÜBİTAK Yarışması'nda Türkiye genelinde en üst sıralarda yer almak bizi son derece mutlu etti. Öğrencilerimizin azmi ve öğretmenlerimizin özverisi sayesinde bu başarıyı elde ettik. Bandırma Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi olarak, bilimsel çalışmalara ve öğrencilerimizin potansiyellerine verdiğimiz önem her zaman devam edecektir," dedi.

Okul aile birliği başkanı Esra Özümut ve yönetimine de teşekkürlerini ileten Ahmet Obuz, ödülleri hak eden öğrencilere gururla "cumhuriyet altını" ve "yarım altın" ödüllerini takdim etti.

Proje Okulu olan Bandırma Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, 2024-2025 Eğitim Öğretim yılında da benzer projelerle başarılarına devam edeceğini belirtti.

HABER: HABER MERKEZİ