29 Cumhuriyet Bayramı kapsamında Balıkesir Valiliği tarafından düzenlenen etkinlikler, ilk olarak bugün Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni ile başladı.

Balıkesir’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Balıkesir Valiliği düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı.

Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen törende ilk olarak Balıkesir Valiliği, İl Garnizon Komutanlığı ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin çelenkleri sunuldu, ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okundu.

Törene Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Garnizon Komutanı Hava Tüm General Hüseyin Duman, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Balıkesir Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, Balıkesir Barosu Başkanı Hakan Topaloğlu, AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, STK’lar ile çok sayıda vatandaşlar katılım sağladı.

Tören, çelenk sunumu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

29 Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, yarın 09.30’da Balıkesir Valiliği Kuva-yi Milliye Salonu’nda tebriklerin kabulü ve 10.00’da Kuva-yi Milliye Meydanı’nda kutlama töreni ile devam edecek.

HABER: SERMİN ASLAN