1. Haberler
  2. Asayiş
  3. PARFÜM FABRİKASINDAKİ YANGIN 3 SAATTİR SÜRÜYOR: GÖKYÜZÜ TURUNCUYA BÜRÜNDÜ

PARFÜM FABRİKASINDAKİ YANGIN 3 SAATTİR SÜRÜYOR: GÖKYÜZÜ TURUNCUYA BÜRÜNDÜ

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde parfüm fabrikasında çıkan yangın 3 saattir devam ederken ekipler, alevlerle başa çıkmak için tüm imkanları seferber etmiş durumda.

featured

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde parfüm fabrikasında çıkan yangın 3 saattir devam ederken ekipler, alevlerle başa çıkmak için tüm imkanları seferber etmiş durumda.
Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bu sabah saat 02.03 sıralarında parfüm fabrikasında çıkan büyük çaplı yangın 3 saattir devam ediyor.
Gökyüzü turuncuya büründü
Yangına Tekirdağ’ın çok sayıda ilçesinden itfaiye ekipleri de destek için gönderilirken, itfaiye erleri metrelerce yükselerek fabrikayı ve gökyüzünü saran yangını söndürmek için var gücüyle çalışıyor. Yangının meydana geldiği alanda gökyüzü adeta turuncu renge büründü.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.