1. Haberler
  2. Asayiş
  3. OTOYOL JANDARMASI GÖREVE BAŞLADI

OTOYOL JANDARMASI GÖREVE BAŞLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir İl sınırları içerisinden geçen Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nda trafik ve asayiş hizmetlerini yürütecek olan Otoyol Jandarması, düzenlenen törenle ilk kez göreve başladı.

İlk olarak İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde Balıkesir İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Nurettin Alkan’ın katılımıyla kurban kesilerek dua edildi.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığına bağlı olan Otoyol Jandarma Komutanlığı 15 Ekim günü düzenlenen resmi törenle Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Bölge Trafik Müdürlüğünden trafik görevini teslim aldı.

Devir teslim töreniyle birlikte Balıkesir jandarması artık sorumluluk alanını genişleterek otoyollarda daha etkin bir rol alacak.

Otoyol Jandarması yeni görevlerinde Balıkesir il sınırları içerisinden geçen Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolunda (O5) meydana gelebilecek trafik ve asayiş olaylarına müdahale ile trafik denetim ve kontrol faaliyetlerini yürütecek.

Öte yandan yeni araçların trafik kazalarını önleme, hız denetimi ve genel güvenlik konularında önemli bir rol oynayacağı belirtildi. Ayrıca, bu araçlar sayesinde otoyol kullanıcılarının daha güvenli bir seyahat deneyimi yaşaması hedefleniyor.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
OTOYOL JANDARMASI GÖREVE BAŞLADI
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!