1. Haberler
  2. Asayiş
  3. MADDE BAĞIMLISI GENÇ VATANDAŞLARIN UYARILARINA KULAK ASMADI

MADDE BAĞIMLISI GENÇ VATANDAŞLARIN UYARILARINA KULAK ASMADI

Eskişehir’de madde bağımlısı bir genç, kentin en kalabalık caddelerinde ‘Bali’ çekerek vatandaşları tedirgin ederken, kendisini uyaranları dikkate almadı.

featured

Eskişehir’de madde bağımlısı bir genç, kentin en kalabalık caddelerinde ‘Bali’ çekerek vatandaşları tedirgin ederken, kendisini uyaranları dikkate almadı.
Eskişehir’in en işlek caddelerinden olan 2 Eylül Caddesi üzerinde elindeki poşetten ‘bali’ çeken bir genç, çevrede bulunanları tedirgin etti. Vatandaşların yoğunluk oluşturduğu tramvay durağı çevresinde dikkat çeken hareketlerle poşete doldurduğu baliyi koklayan genç, ayakta durmaktan yorulunca bir apartmanın girişine oturdu. Binaya girmek isteyen vatandaşlardan bazıları madde bağımlısı genci uyarırken, kendisinden geçen genç uyarılara kulak asmadı. Bina önünden gitmesi ve poşeti bırakması için bir süre ikna edilmeye çalışan genç, bölgeden ayrıldı.
Madde bağımlısı gencin yürürken de bali koklayarak çevreden geçen vatandaşları tedirgin ettiği görüldü.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.