1. Haberler
  2. Asayiş
  3. İSRAİL, YARALI ÇOCUĞA YARDIM İÇİN TOPLANANLARI HEDEF ALDI

İSRAİL, YARALI ÇOCUĞA YARDIM İÇİN TOPLANANLARI HEDEF ALDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nde önce bir çocuğu yaraladı ardından çocuğa yardım için toplanan kalabalığa saldırı düzenledi.
İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılar 383 gündür devam ediyor. İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ndeki Cibaliye Mülteci Kampı’nın yakınlarında önce bir çocuğu yaraladı ardından çocuğa yardım için toplanan kalabalığa saldırı düzenledi.
Gazeteci Wafaa Thaher tarafından geçtiğimiz hafta cuma günü kaydedilen görüntülerde, İsrail saldırısında yaralanan çocuğunun elini kaldırarak çevredekilerde yardım istediği ardından yardım için toplanan kalabalığa İsrail ordusunun saldırdığı görüldü.
Filistin Kızılayı, yardım isteyen 13 yaşındaki Mohammed Salem’in ve ikinci saldırıda bacakları kopan 14 yaşındaki bir çocuğun hayatını kaybettiğini açıkladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
İSRAİL, YARALI ÇOCUĞA YARDIM İÇİN TOPLANANLARI HEDEF ALDI
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!