1. Haberler
  2. Asayiş
  3. DEPREM ANINDA PANİKLE 3. KATTAN ATLAYAN BİR KİŞİ AĞIR YARALANDI

DEPREM ANINDA PANİKLE 3. KATTAN ATLAYAN BİR KİŞİ AĞIR YARALANDI

İstanbul merkezli deprem Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde de hissedildi.

featured

İstanbul merkezli deprem Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde de hissedildi. Deprem anında paniğe kapılan bir kişi üçüncü kattan atlayarak ağır yaralandı.
Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Veliköy Mahallesi’nde meydana gelen olayda, İstanbul’da yaşanan ve çevre illerde de hissedilen deprem sonrası Türkmenistan uyruklu Hudayberdi Danayev, paniğe kapılarak yaşadığı binanın üçüncü katından atladı. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Danayev, ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yetkililer, şahsın hayati tehlikesinin bulunduğunu belirtti.
Yetkililer, vatandaşları bu tür durumlarda paniğe kapılmamaları konusunda uyarırken, benzer olayların yaşanmaması için bilinçlendirme çalışmalarının önemine dikkat çekti.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.